Дали сте знаеле дека 98% од генетскиот код на свињите е ист со човечкиот? Во одредени ситуации овој податок и не изгледа така чуден :).

ss (1)

ss (1)

ss (2)

ss (3)

ss (4)

ss (5)

ss (6)

ss (7)

ss (8)

ss (9)

ss (10)

Сподели на Facebook
пати видено