Уште докази дека нема вицови за полицајци. Се е вистина :).

polic (1)

polic (2)

polic (3)

polic (4)

polic (5)

polic (6)

polic (7)

polic (8)

polic (9)

polic (10)

Сподели на Facebook
пати видено