Според статистиките жените праќаат пораки 4 пати почесто од мажите. Затоа не е изненадување тоа што на интернет можат да се најдам многу нивни смешни изјави во пораки. Преведовме неколку пораки кои биле пратени од жени кои живеат според некои свои правила и одлучиле да им одговорат на мажите со сарказам, хумор и секако со доза на откаченост.

Сподели на Facebook
пати видено