Иранците отишле едно ниво погоре во обидот да се скрие голотијата од машките очи.

Но, цензурата понекогаш дава и контра ефект, како на пример на следново видео, каде што наместо да покрива, таа ја буди фантазијата и открива.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено