Кога имаш толку многу текст за учење и толку тешки ситуации за глумење, како на пример водоводџија и домаќинка, не е ни чудно да се збуниш :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено