Расправијата на патот многу брзо стана насилна, велосипедистот му го скрши задното стакло на автомобилот, а потоа следеше смешниот дел.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено