Ваков талент ретко се раѓа! Дечкото може секој момент да почне да рапува и да прави рими на секоја тема. Го ставија на тест и еве како A-F-R-O се снајде со необичните теми на кои требаше да рапува во слободен стил.

Сподели на Facebook
пати видено