Автомобилот пополека пропаѓа, повеќето луѓе само гледаат што ќе се случи, но за среќа се најде еден поинаков од другите. Им симнуваме капа на ваквите луѓе, кои го ризикуваат својот живот за да спасат непознат човек.

Сподели на Facebook
пати видено