Нема ништо како неверојатен поглед за да ве инспирира да го резервирате вашето следно патување. За да ви помогнеме да ја поттикнеме вашата фантазија ви презентираме листа од најубавите земји во светот според изборот на луѓето кои патувале во нив.

Секако дека секоја земја е убава на свој начин и има што да се види каде и да одите, но сепак доколку се двоумевте оваа листа ќе ви ги реши дилемите.

Хрватска (19-то место)

Перу (16-то место)

Финска (14-то место)

Индија (13-то место)

Мексико (12-то место)

Словенија (11-то место)

Соединетите Американски Држави (9-то место)

Исланд (8-мо место)

Јужна Африка (5-то место)

Нов Зеланд (3-то место)

Канада (2-ро место)

Шкотска (1-во место)

Сподели на Facebook
пати видено