Возачот од Тајланд не очекуваше дека ќе мора да раздели една „голема љубов“. Слонот од блискиот национален парк излегол на улица и кога го здогледа автомобилот „хормоните“ му проработе и тоа беше „љубов на прв поглед“.

За среќа возачот кој се најде помеѓу овие „вљубени гулапчиња“ успеа да извлече жива глава. Мора да му се признае, слонот има и добро увежбана техника за додворување. Погледните ги фотографиите и видеото на крај:

 

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено