Наместо младите да ги гледаме на начин како што постарите не гледаа нас, наместо да кукаме дека новите генерации се се полоши и полоши, да погледнеме малку пореално и да видиме нивната генијална страна. Денешните деца растат со пристап до многу информации и очекувано е да направат чуда подоцна во својот живот.

desktop-1411487269

desktop-1411487273

desktop-1411487275

desktop-1411487278

desktop-1411487281

desktop-1411487283

desktop-1411487286

desktop-1411487287

desktop-1411487290

desktop-1411487756

desktop-1411487885

desktop-1411488065

desktop-1411488148

desktop-1411488151

desktop-1411488246

desktop-1411488339

desktop-1411488393(1)

desktop-1411488393

desktop-1411488397

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено