Во уличното вежбање најважна е напорната работа, или како што велат момците од БАР МАК „Напорната работа го победува талентот, ако талентот не работи напорно!“
Предупредување: Некои од вежбите што ги прават не се обидувајте да ги имитирате, може да се повредите!

Сподели на Facebook
пати видено