Црнeц фаќа такси во Скопје и на таксистот му вели на македонски:
– Вози до аеродромот брат!
– Абе каков брат, јас не сум ти брат!
– 100 долари брат, зошто каснам!
– Качувај се брат!

Сподели на Facebook
пати видено