Еве ви луѓе да видите со какви психопати комшии живееме, се живо му пречи па стигна и до животните, за кои го пријавив во Анима Мунди па да видиме кој ќе прави чистка. Куцаниот текст е негов.

skopjanec1

skopjanec2

Автор: Димитар Николовски

Сподели на Facebook
пати видено