Реџеп Алчамли е дипломиран хемиски инженер од Турција кој обожава да прави ситни скулптури во графит од молив.

Кога ќе му остане слободно време од работата и возењето велосипед, неговото омилено хоби, Реџеп ќе ги земе неговите алати и седнува да ги прави своите скулптури во врв од моливи, посветувајќи внимание на секој детал.

mol01

mol02

mol03

mol04

mol05

mol06

mol07

mol08

mol09

mol10

mol11

mol12

mol13

mol14

Сподели на Facebook
пати видено