Ги собрале сите професори од приватните факултети во Македонија во ист авион. Пред авионот да тргне им рекле:
– Овој авион целосно е дизајниран и направен од ваши студенти…
Сите професори веднаш се разбегале, само еден останал мирно да седи. Ги прашале зошто не бега како другите, а тој им одговорил:
– Ако авионот навистина е направен од моите студенти, тој нема ни да тргне.

Сподели на Facebook
пати видено