Во време на војна, луѓето ги користат сите можни средства за да се справат со помоќниот непријател. Без да навлегуваме во тоа која страна е во право, човеков направи навистина импресивна работа во својата гаража. Своето возило го претвори во тенк, кој го контролира со својот Плеј Стејшн 3.

tank-syria-ps3-1 (1)

tank-syria-ps3-2

tank-syria-ps3-3

Сподели на Facebook
пати видено