Татко го учи својот мал син како да мочка сам:
1. Го откопчуваш патентот.
2. Го вадиш надвор.
3. Ја извлекуваш кожичката.
4. Уринираш.
5. Тресеш.
6. Ја враќаш кожичката.
7. Го прибираш назад.
Ајде сега пробај!
Малиот:
1, 2, 3, 6, 3, 6, 3, 6, 3, 6 …! 🙂

Сподели на Facebook
пати видено