Синот бил на фудбалски тренинг, кога се врати и ги фати двајцата веројатно со мотив да изнудат пари. Едниот го среди по брза постапка, а галамата го разбуди и постариот брат, кој спиел на погорниот кат.

Сподели на Facebook
пати видено