– Тато, тато, од каде сум се појавил јас?
– Мама те роди, сине.
– А мама од каде се појавила?
– Ја родила нејзината мајка, баба ти.
– А баба од каде се појавила?
– Баба ти дошла директно од Пеколот сине…

Сподели на Facebook
пати видено