Не е тајна дека Филипините се многу бедна држава во Југоисточна Азија. Токму затоа многу девојки се обидуваат да искористат една од малкуте шанси да избегаат од сиромаштијата – да се омажат за странец. Затоа на интернет врие од реклами за сајтови за запознавање на кои филипински девојки ги споделуваат своите фотографии во надеж дека ќе си најдат сопруг од странство. Она што е најинтересно е што добар дел од нив успеваат во тоа, но со вакви фотографии и не е за изненадување.

Дефинитивно знаат како се ловат мажи. Ве заинтересира ли некоја или за другар гледате?

Сподели на Facebook
пати видено