Многу опасна битка во која многу лесно може да се случи катастрофа. Типот што е во голфот го гази до даска.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено