25.000 чешки круни вредат околу 1.000 евра. Да погледнеме на што се спремни девојките од Чешка за оваа сума.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено