Секое возење со градски автобус во Скопје е приказна сама за себе, особено во вторник, петок, сабота и недела.

avtobusi (1)

avtobusi (2)

avtobusi (3)

 

avtobusi (5)

avtobusi (6)

avtobusi (7)

Автор: Симона Гавриловска

Сподели на Facebook
пати видено