Мажите:
Сакаат да имаат умна, добра, верна и убава жена… Проблемите се појавуваат ако умната дознае за добрата, а верната – за убавата.

Жените:
Сакаат да имаат маж со 3 метали. Сребро во косите, злато во џебот и железо во гаќите… Проблем е што во реалноста овие 3 метали никогаш не се среќаваат истовременот. Во комбинација можат да бидат максимум два.

Сподели на Facebook
пати видено