– Марко, што работи твојата комшивка?
– Не знам, но од нејзиниот стан постојано излегуваат различни мажи.
– Таа да не е проститутка бе?
– Нее, проститутки се тие што ја продадоа Македонија, а девојчето преживува како знае и умее.

Сподели на Facebook
пати видено