Убаво е да се види дека свеста за здаво тело и здрав живот е се поразвиена кај младите луѓе.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено