Гасот за смеење е легална рекреативна „дрога“, која е голем бизнис во западните земји. Се продава во балони тврдат дека е прилично безопасна, а предизвикува многу забава. „Дрогата“ се користи во медицината, на пример за да се ублажи болката од вадење заб.

Сподели на Facebook
пати видено