Мажот се вратил од работа и ја фотографирал својата сакана сопруга. На прв поглед се изгледало совршено нормално, но мажот внимателно ја погледнал фотографијата и побарал развод.

Доколку не успеавте да видите, на втората страна имате мала помош.

slika-sopruga

Сподели на Facebook
пати видено