Пожар. Мажот во паника и вели на жена си:
– Брзо! Што да изнесеме прво?
Машки глас од шифоњерот:
– Изнесете го шифоњерот!
Мажот прашува сомнително:
– А кој е тоа?
– Ние… панталоните!

Сподели на Facebook
пати видено