Кај нас освен некоја вулгарност или сопственото име, друго на таблите не се пишуваше, а камо ли некој да нацрташе вакво уметничко дело. Овие гарант ги казниле, ако не за друго, за трошење креда :),

tal (1)

tal (2)

tal (3)

tal (4)

tal (5)

tal (6)

tal (7)

tal (8)

tal (9)

tal (10)

tal (11)

tal (12)

tal (13)

tal (14)

Сподели на Facebook
пати видено