Сликите се комерцијални и не се со некоја уметничка вредност, но техниката на уметникот е навистина импресивна. Како да прави магија.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено