Нацртајте ја патеката на шеќерот за да стигне до чашите. На почетокот е едноставно, но потоа е многу тешко.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено