Во рускиот град Новосибирск се одржа 6 по ред шампионат во канцелариски спортови. На шампионатот учествуваа тимови од канцелариски работници од 15 компании, а се натпреваруваа во возење со столче, гаѓање канта со стуткана хартија, полнење вода итн. Да погледнеме како изгледаше натпреварот.

Сподели на Facebook
пати видено