Слушајте сите! Човеков е мртов уште од петокот! Ова му се наблиските роднини, кои како што гледате, целите се завиени во тага и солзи. Дури и жена му е тука. Погледнете сега што ќе направи Исус, ако знаете како да се молите!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено