Едно семејство оди на нудистичка плажа. По некое време доаѓа детето и ја прашува мајка си:

– Мамо, какви се жените со големи гради?
– Тие се глупи, сине.
– А жените со мали гради?
– Тие се паметни.

Момчето задоволно од одговорите оди да си игра. По малку пак доаѓа и ја прашува мајка си:

– Мамо, какви се мажите со големи пениси?
– Нели ти реков, дека мажите со големи пениси се глупи.
– А мажите со мали пениси какви се?
– Мажите со мали пениси се паметни.

Момчето задоволно од одговорите оди пак да си игра. По некое време детето пак оди кај мајката:

– Мамо, мамо, тато зборува со една голема глупача и колку повеќе зборува со неа толку поглуп станува.

Сподели на Facebook
пати видено