Ова се 7-те најдобри фотомонтажи на конкурсот со наслов „Селфи катастрофи“ објавен од интернет страницата Worth 1000.

self (1)

self (2)

self (3)

self (4)

self (5)

self (6)

self (7)

Сподели на Facebook
пати видено