Нема поубава слика за животот во една земја од она кога ќе се види секојдневниот живот на луѓето. Проблемот настанува кога некој ќе прикаже само дел од фотографиите со цел да го изманипулира народот. Фотографииве ви ги прикажуваме затоа што опфаќаат интересни аспекти од секојдневието во најзатворената земја во светот, а не за да донесете некои заклучоци.

Сподели на Facebook
пати видено