Таша Робинсон – Вајт му била секретарка и лична асистентка на боксерот цели 12 години и сега реши да сподели со светот куп готографии со интересни детали од секојдневниот живот на боксерската ѕвезда. Инаку Флојд Мејведер е американски професионален боксер кој до сега е непобеден во својата професионална кариера и е светски шампион во 5 различни дивизии.

flojd (1)

flojd (2)

flojd (3)

flojd (4)

flojd (5)

flojd (6)

flojd (7)

flojd (8)

flojd (9)

flojd (10)

flojd (11)

flojd (12)

Сподели на Facebook
пати видено