Моето име е Ан Видја. Јас секогаш се трудам да бидам креативна при сервирањето на храната за моите најмили, бидејќи сметам дека изгледот на оброкот е исто така важен. Од сета храна, виршлите се најподатливи за раскажување прикаски. Заедно со додатоците, за подготвувањето на три чинии се потребни околу 45-60 минути. Инспирација добивам од разни интересни играчки и ликови кои ќе ги видам во текот на денот, но подобрениот апетит на моите дечиња е мојата најголема инспирација за овие вкусни приказни.

Леле, зад тебе видов огромен кит!!!

vir01

Не пијте кога возите, деца

vir02

Леле, што се случи?

vir03

Ајде да ги средиме овие чудовишта

vir04

Види, еже на твојата чинија!

vir05

О не, пајаците напаѓаат!

vir06

Веслај, веслај

vir07

Леле желче. ама сме дотерани

vir08

Забави малку, ќе ти пишат казна

vir09

Штета што г-н и г-ѓа Виршлови се сретнаа со нивните џинови

nor10

Сподели на Facebook
пати видено