Местото не изгледа многу хигиенски и привлечно са јадење, а келнерот како да служи на улица. Но, мора да признаеме дека неговата техника е импресивна.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено