Новинарот: „Опцувте после трката заради претекнувањето или така ми се слушна?“
Потоа фетел му одржа лекција по новинарство и за тоа дека не треба да се измислуваат приказни од ништо. Замислете на пример секој од фудбалерите да има микрофот и цело време да се слуша што зборува.

Сподели на Facebook
пати видено