Видеото многу добро го опишува стравот од одбивање што се јавува кај многу мажи, кога треба да и пријадат на некоја девојка.

СТРАВОТ ЛАЖЕ! НАУЧЕТЕ ДА ГО ПОБЕДИТЕ!

Сподели на Facebook
пати видено