Големото отворање на Samsung KX во Лондон беше направено уште посоодветно со вклучување на свирка која се изведува на првата вертикална сцена во светот.

Над 9 метри во висина, бината на три ката им овозможи на присутните да ги видат и да ги слушнат сите аспекти на изведбата; донесување визуелно впечатливи нови елементи на искуството во Лондон.

Истражувањата откриваат дека 94 проценти од корисниците на паметни телефони ги користат своите телефони вертикално, при што 79% од корисниците сметаат дека се повеќе интересни вертикални видеа. Затоа, Samsung KX креираше вертикална бина, со изведба на катови, за да можат луѓето да уживаат и во живо преку социјалните мрежи.

Samsung KX е единствена, нова дестинација во Лондон; дизајнирана да ги донесе градските жители до најновите културни и иновативни искуства. Поддржано од водечката подружница на Самсунг, Харман технологија, овој ексклузивен, бесплатен перформанс бил засилен со LED светлечко шоу, со LED панели на надворешноста на зградата кои пулсираат ритмички, по ритамот на музиката.

Сподели на Facebook
пати видено