Иван Ху е супер-реалистичен уметник кој создава неверојатно живи слики насликани на обични дрвени табли. За да ги содаде своите слики тој употребува моливи, пастели и мастило. Дрвената подлога дополнитело додава уникатна текстура на неговите уметничките дела.

photorealistic-drawing-wood-ivan-hoo-1 photorealistic-drawing-wood-ivan-hoo-2 photorealistic-drawing-wood-ivan-hoo-3 photorealistic-drawing-wood-ivan-hoo-4 photorealistic-drawing-wood-ivan-hoo-5 photorealistic-drawing-wood-ivan-hoo-6 photorealistic-drawing-wood-ivan-hoo-7 photorealistic-drawing-wood-ivan-hoo-8 photorealistic-drawing-wood-ivan-hoo-9 photorealistic-drawing-wood-ivan-hoo-10 photorealistic-drawing-wood-ivan-hoo-11 photorealistic-drawing-wood-ivan-hoo-12 photorealistic-drawing-wood-ivan-hoo-13 photorealistic-drawing-wood-ivan-hoo-14 photorealistic-drawing-wood-ivan-hoo-15 photorealistic-drawing-wood-ivan-hoo-16

Сподели на Facebook
пати видено