Без оглед на тоа дали ќе ви соопштуваат дека сте добиле големо наследство од заборавен роднина или ви честитаат големо лотарија од милион долари, измамите на интернет секојдневно се зголемуваат. Овој човек за малку да станел жртва на ваква измама.

„Самохрана мајка“ која го купила неговиот кауч на старо почнала да му се жали дека има бубачки и мора да го фрли, а затоа тој треба да ѝ ги врати пари. За среќа човекот не е толку „смотан“ и знаел како да се справи со измамничката. Разговорот е преведен.

Сподели на Facebook
пати видено