Мачкава стана позната на интернет во септември 2012 година како Намќорестата мачка, а сопствениците знаеја како да ја искористат нејзината слава и да станат милионери. Мачката се најде на насловните страници на најпопуларните списанија,  New York Magazine и The Wall Street Journal, а исто така направи и фотосесија за Vogue, а гостуваше и на најпознатите ТВ шоуа.

mace (1)

mace (2)

mace (3)

mace (4)

mace (5)

mace (6)

mace (7)

mace (8)

mace (9)

mace (10)

Сподели на Facebook
пати видено