Да почне да се прашува човек каде отиде човештвото. Приватноста одамна ја снема, а огромен број луѓе заборавија што беше тоа срам.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено