Никому не му е јасно како, но продавачката некако ја препознаа „Сатаната“ во ликот на една жена и веднаш пристапи кон егзорцизам. Почна да ја прска со света вода извикувајќи „Оди си, Сатано! Тe прскам со света вода!“

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено