Особено пријатно беше изненаден машкиот дел од публиката. Александра Степанова настапи заедно со Иван Букин, а нејзината облека го привлече вниманието на не само публиката во салата, туку и на мажите од целиот свет. „Навистина се надевам дека костимот не изгледаше вулгарно“, изјави Александра после настапот.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено